cameron diaz

1972 kaliforniya doğumlu,derin araştırma yapılsa 72* milletten gelme çıkacak olan eskinın mankeni şimdinin oyunucusu, ilk büyük çıkışı jim carrey ile baş rol kaptığı the mask filmidir,daha sonra bir kaç film denemesi ve hayal kırıklığı ile karşılaşmış olsa da öyle bir zaman gelecekti ki hoolywoodun en pahalı aktirsti bile olacaktı 20 ml dolar ile.my best friends wedding de julia roberts ile dikkatleri üzerine çekmeyi başlayarak peşi sıra,a life less ordinary ve küçük bütçeli, sürpriz başarı sağlayan komedi there is something about mary ile piyasada bende varım demiştir. güzelliğin onun için pek önemin olmadığını vurgularcasına being john malkovich de çelimsiz eşi canladırarak oyunculukda iddasını gösterdi. charlie is angels lada dövüş hünerini göstermiştir,shrek te de sesiyle prenses fionaya can vermiştir bu sevimli seksi kadın,hastasıyım kendisinin.

kadın şairler

eğer ki türkçe yazan kadın şairlerden bahsediyorsak, didem madak ve nilgün marmara'nın yanına iki güzellik daha eklemek isterim:
(bkz: tezer özlü)
(bkz: birhan keskin)

frenkçe rektör tabir olunan sermüderrislerin padişahımız efendimiz hazretlerine

uzun zamandır böyle yaratıcı taşlama görmediydim. helal olsun. protestonun illaki sıkıcı usulde olması gerekmediğini ne de güzel göstermiş.**

ingilizce kelimeleri telaffuzuyla yazmak

yazılı iletişimde karşı tarafa ingilizce bilmediğimi hissettirmek için kullandığım yöntem. bilmiyorum napim. bizim zamanımızda yani doksanlarda okullarda fransızca vardı . onu da unuttuk gitti.

ayı sözlük itiraf

insanların kaderlerinin isimleriyle yazıldığı gibi saçma bir fikrim var sözlük. sırf bu yüzden az önce boş boş otururken google görsellerde kendi adımı ve soyadımı arattım. aynı ismi taşıdığım sanırım 11-12 yaşlarında bir çocuk gördüm, profili incelediğimde çocuğun gay eğilimleri olduğunu fark ettim. salak mısın ne alaka demeyin gaydar diye birşeyin varlığından %99 eminim ve bu çocuk da benim gibi.*

korku filmlerindeki çocuklar

rivayete göre önce şişman ve gözlüklü olanlar ölür. birde bunun hayvan versiyonu vardır, kobay niyetine.

(bkz: filmlerde oynatılan hayvanlar)

kelebek gibi uçarım ayı gibi sokarım

o yapısına rağmen estetik ama kalıbının hakkını verebilecek derecede iddialı sevimli bear'ın son sözleri. olayın sonu nerede geçecek meraklardayız. partnerinin sonunu düşünmek istemiyorum.

ankara'da gezilecek yerler

canlı yayın

su içsem yarıyor

mutfakta panda yatakta koala

ankara zirvesi için ev sahipliği yapmış hepimizi bir arada toplayan yazar.gerçekten çok espirili bir arkadaş. bir de ayı sözlük 4. yaşı için konuşma yapıp daha da keyiflendirendir.kendisine burdan çok teşekkür ediyorum.

üniversite öğrencisi

her türlü iktidar anlayışına ve tüm hükümetlere karşı toplumsal muhalefeti uyandırmak ve demokratik araçlarla her türlü ortamda eleştirilerini dile getirmekle yükümlü toplum kesimi.

doğası gereği, gençler anarşik olur.
peki, nedir anarşi?
dinci faşistlerin ve cahillerin sandığı gibi adam yiyen veya onlar gibi masumları öldüren bir felsefe değildir.
baskıcı gücü ve her türlü devlet otoritesini reddetmektir. bu bir siyasal tercih ve haktır.

fakat, 12 eylül faşizmi sayesinde, milletimiz, üniversite öğrencisinin siyasete bulaşmaması gerektiği gibi bir rezil ve gafil bir fikre saplanmıştır.
öyle ya..bu model bir öğrenci kitlesi yaratılmasaydı, maazallah mecliste siyaset yapan tüm magandaların önü kesilmiş olacaktı...
nitekim, sadece ders çalışan ve ülkesindeki olaylara ve siyasete uzak kalan bir genç, gençliğini boşa harcamış demektir...
diğer yandan, kolay da değildir akp döneminde türkiye'de üniversite öğrencisi olmak...
sınırsız dayak, hakaret ve öldürülme tehlikesi onların hizmetine sunulmuştur...

peki, neden böyle muhalif olmalıdır üniversite öğrencisi?
çünkü, filizin görevidir dalların boyunu aşmak ve daha yükseğe çıkmak!, ondandır ondan...
kahrolsun tüm filizkıranlar!

çocuğunun eşcinsel olduğunu kabullenen baba

baba gibi baba olup imrendiren bi' baba çeşididir. evladını bağrına basıp bütün güveni ve gururuyla onu savunan yüce baba.